10 فایده شگفت انگیز خوردن اسفناج / فواید خوردن اسفناج چیست؟

به گزارش بخش سلامت ساناخبر این این مقاله به ۱۰ سوال رایج فواید خوردن اسفناج در برنامه غذایی روزانه که نظر ۱۰ متخصص پزشکی و تغذیه است اشاره کرده ایم.

چرا اسفناج برای بدن مفید است؟

اسفناج یک سبزی برگ سبز است. این سبزی بیشتر در سراسر جهان در دسترس است و مصرف می شود. این منبع غنی از بسیاری از ریزمغذی ها مانند ویتامین A، ویتامین C، کلسیم، منیزیم، بتاکاروتن و اسید فولیک است. این به بهبود بینایی چشم کمک می کند زیرا سرشار از ویتامین A است. همچنین به عنوان منبع خوب کلسیم و بتاکاروتن برای افراد مبتلا به مشکلات قلبی و سرطان مفید است. افرادی که از اختلالات استخوانی رنج می برند می توانند اسفناج را مصرف کنند زیرا حاوی کلسیم و منیزیم است.

دکتر آرینتی: اسفناج کالری و کربوهیدرات کمی دارد، اما فیبر نامحلول بالایی دارد و حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین A، C، K، اسید فولیک، آهن و کلسیم است. اسفناج حاوی آنتی اکسیدان هایی است که با استرس اکسیداتیو مبارزه می کند و به کاهش آسیب های ناشی از آن کمک می کند. همچنین از چشم ها در برابر آسیب های ناشی از نور خورشید محافظت می کند، رشد سرطان را کند می کند و به تعدیل سطح فشار خون و کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند.

دکنر هوریسامن: اسفناج یک سبزی کم کربوهیدرات و فیبر بالا است که سرشار از مواد مغذی مختلف از جمله آهن گیاهی، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K و منیزیم است. همه این مواد مغذی نقش اساسی در سلامت دارند.

دکتر تاجاکراتی:

گفته می شود اسفناج از سرطان معده، دهان و مری پیشگیری می کند. محتوای بالای پتاسیم موجود در اسفناج به کنترل فشار خون بالا کمک می کند. اسفناج حاوی ویتامین A است که به سلامت استخوان ها کمک می کند. اسفناج خدای کاهش وزن است. محتوای فیبر بالای اسفناج به هضم خوب کمک می کند، قند خون پایین را تنظیم می کند و از یبوست جلوگیری می کند. آنتی اکسیدان های موجود در اسفناج برای بینایی مفید است، از آب مروارید، دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن و سایر مشکلات چشمی جلوگیری می کند. منبع بالایی از خواص ضد التهابی است، می تواند به پیشگیری از پوکی استخوان، میگرن، آسم، آرتریت و سردرد کمک کند. به عملکرد طبیعی مغز کمک می کند. ایمنی را تقویت می کند.

مواد تشکیل دهنده ۱۰۰گزم اسفناج چیست؟

یک کاسه اسفناج (100 گرم) حاوی 1.2 گرم پروتئین، 3.7 گرم کربوهیدرات، 1.1 گرم فیبر رژیمی، 0.5 گرم آهن و 19 میلی گرم ویتامین C است. خوردن اسفناج نیاز شما را برطرف می کند. فیبر در عین حال از کمبود آهن جلوگیری می کند. ویتامین C موجود در اسفناج نیز به جذب آهن در بدن کمک می کند.

 

   

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا