ارزش غذایی اسفناج چیست؟ آیا سبزی اسفناج واقعا برای بدن مفید است؟

به گزارش ساناخبر سبزی اسفناج سرشار از مواد مغذی بسیاری از جمله ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K، آهن، فولات و پتاسیم است و کالری کمی دارد. همچنین حاوی مقدار زیادی فیبر است. اسفناج با فواید سلامتی متعددی مرتبط است که بینایی شما را بهبود می بخشد، از سرطان پیشگیری می کند و قند خون را تنظیم می کند. پس مصرف اسفناج خوب است.
از جلوگیری از سرطان، بهبودی بینایی تا کنترل قند خون از جمله دلالی است که باید اسفناج مصرف کنیم
اسفناج یک غذای بسیار کم کربوهیدرات و فیبر بالا است. محتوای بالای فیبر به بهبود هضم کمک می کند، به تنوع میکروبیوم روده کمک می کند و به حفظ و کاهش سطح قند خون، کلسترول و فشار خون کمک می کند. اسفناج همچنین یک منبع آهن گیاهی عالی است و سرشار از ویتامین B9، کلسیم و ویتامین K است. علاوه بر این، اسفناج یک منبع عالی از آنتی اکسیدان ها است. آنتی اکسیدان ها به محافظت از بدن در برابر تجمع بیش از حد رادیکال های آزاد کمک می کنند که می تواند منجر به استرس اکسیداتیو شود. استرس اکسیداتیو در عوض می تواند منجر به آسیب سلولی، بهبودی ضعیف و افزایش خطر ابتلا به بیماری های مختلف شود.
جدول ارزش غدایی اسفناج
مقدار در هر 1 برگ (10 گرم)1 فنجان (30 گرم)100 گرم1 بسته (10 اونس) (284 گرم)1 دسته (340 گرم)
|
کالری 23 |
% ارزش روزانه * | |
چربی کل 0.4 گرم | 0% |
چربی اشباع 0.1 گرم | 0% |
کلسترول 0 میلی گرم | 0% |
سدیم 79 میلی گرم | 3% |
پتاسیم 558 میلی گرم | 15% |
کربوهیدرات کل 3.6 گرم | 1% |
فیبر رژیمی 2.2 گرم | 8% |
شکر 0.4 گرم | |
پروتئین 2.9 گرم | 5% |
ویتامین C | 46% | کلسیم | 9% |
آهن | 15% | ویتامین D | 0% |
ویتامین B6 | 10% | کوبالامین | 0% |
منیزیم | 19% |
اسفناج یک سبزی سبز تیره و سرشار از ویتامین های A، C و E و ترکیبات فنلی مانند لوتئین، زآگزانتین و کامفرول است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که به مبارزه با پیری زودرس پوست و جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. . علاوه بر این، اسفناج دارای مواد معدنی مانند پتاسیم و کلسیم است که برای تنظیم فشار خون ضروری هستند، آهن، یک ماده معدنی ضروری برای کمک به درمان و پیشگیری از کم خونی و منیزیم که نقش اساسی در سلامت روانی دارد. سلامتی.