طرز تهیه املت اسفناج خوشمزه و لذیذ برای صبحانه + دستور پخت املت اسفناج ایرانی

به گزارش ساناخبر، املت اسفناج یک املت خوشمزه و مقوی است.اسفناج یک سبزی سبز مهم است که باید در یک رژیم غذایی سالم مصرف شود. بهترین روش برای تهیه آن، پخت سریع آن است تا اسید اگزالیک کاهش یابد که باعث ایجاد مشکلاتی در جذب مواد مغذی اسفناج و سایر سبزیجات در وعده غذایی می شود.

واد لازم املت اسفناج
تخم مرغ 2 عدد
اسفناج خرد شده یک پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده یک و نیم پیمانه
پودر پیاز یا پیاز سرخ شده یک چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به اندازه لازم

طرز درست کردن املت اسفناج:

ابتدا تخم مرغ، اسفناج و پنیر پیتزا را در ظرفی بریزید، همه مواد را با هم مخلوط کنید. پودر پیاز، جوز هندی، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. تابه ای را آماده کرده و مقداری روغن میاع درآن بریزید و خوب داغ کنید. بعد از داغ شدن تابه مایه املت را در آن بریزیدو با حرارت متوسط به مدت چهار دقیقه بپزید. سپس آن را برگردانیدو دو سه دقیقه دیگر زمان دهید تا سرخ شود. شعله گاز را کم کنید و املت را چند دقیقه دیگر بپزید و همراه با سایر سبزیجات سرو کنید. صبحانه کامل و مقوی.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا